Comvie

Salg og markedsføring

Vi jobber både mot privat- og bedriftsmarkedet, og har god erfaring med å lede både enkle og lengre prosesser mot et salg. Før vi tar på oss et oppdrag gjør vi en rekke vurderinger for å finne det riktige teamet, der vi legger en strategi basert på alder, målgruppe, kjønn, geografi og konkurransesituasjon. Deretter velger vi ut lokasjon og selgere basert på disse opplysningene, enten det dreier seg om stands, door2door, events eller møtebooking med bedriftsledere. 

Alle våre selgere er får opplæring i salgsteknikker teamlederopplæring og vil naturligvis få en grundig opplæring rundt ditt produktet eller tjenesten. Comvie har eksistert i 13 år og har ett salgslederteam med over 10 års salgserfaring. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd.

Direktesalg (Dør, stand og eventsalg)

  • Dør-til-dør, kommer i kontakt med potensielle kunder på deres hjemmebane hvor vi formidler relevant budskap og produkt. Denne oppsøkende salgsvirksomheten kan være en svært spennende og innbringende salgsform
  • Standsalg på for eksempel kjøpesentre og i butikker hvor kunden allerede er i kjøpsmodus og våre selgere en del av miljøet.
  • Vi er der det skjer på eventer som en naturlig del av eventet.

TM salg, Kampanjer, Markedsundersøkelser

  • Tradisjonelt salg der vi møter kunden hvor som helst og når som helst på telefon. Dette er en rask og effektivt måte for å nå bestemte områder og kundesegmenter på kort tid.
Rull til toppen